16 Mayıs 2010 Pazar

Gerçekten On Adımda Bratislava...Slovakya

Budapeşte'de otelimizde kahvaltı yaptıktan sonra Viyana'ya gitmek üzere yola çıktık.Tur rehberimiz eğer toplu olarak istersek ekstra 20 euro olan Bratislava'ya uğrayabileceğimizi söyledi.Toplu karar verildiği için itiraz etmedik.3 saat gibi bir zamanı Bratislava'ya ayırmış olduk.
Şehir küçüçcük bir merkeze sahip...Görsenizde olur görmesenizde :).Terkedilmiş bir havası vardı sabah 11 saat suları olduğu için sanırım.
Şehirde birkaç eğlenceli heykelden ve kral yürüyüş yolundan hariç elle tutulur birşey yok.
Yarı açık bir kanalizasyon kapağından çıkmış kasklı sevimlibir heykel var ve yanında performans yapan biri duruyordu.Para verince nasılda sevindi :)

Oturalım yemek yiyelim dedik ve çok büyük bir hata yaptık.Sipatrişi vermek ve siparişin gelmesi 50 dak. sürdü.Asık suratlı garsona siparişimizi sorduğumuzda burası fast food yeri değil restaurant dedi.Hizmet sektörü anlayışları bu kadar işte..Yemek geldiğinde toplanma saatine sadece 15 dak. vardı.Hızlıca yiyip koşturarak gittik.Öğle yemeklerini fast foodlarda yemeğe karar verdik.Para verip görmeğe değer bir yer değil tavsiye etmiyorum.


Bratislava haritası için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder